Wie zijn wij?Dit is het bestuur van Stichting Veteranen Deventer

Mijn naam is Ron Vloedgraven (Voorzitter Stichting Veteranen Deventer en Marine veteraan).

Ron Vloedgraven (voorzitter)

Ik ben geboren in het jaar 1984 en daarmee op het moment van schrijven 33 jaar.Van 2002 tot 2015 ben ik in dienst geweest van de koninklijke marine.

 
In 2012 ben ik op uitzending geweest naar Somalië.

Uiteindelijk ben ik als sergeant van de geneeskundige dienst afgezwaaid en werk ik momenteel op de meldkamer oost Nederland te Apeldoorn. Hier ben ik verpleegkundig centralist en calamiteiten coördinator.

Doordat ik 10 jaar in Deventer heb gewoond en de oproep om iets te kunnen betekenen voor Stichting Veteranen Deventer en haar thuisfront, kwam alles mooi samen.

Ik ben er trots op deel uit te maken van dit mooie team. Ik ben er geheel van overtuigd dat we mooie dingen kunnen bereiken binnen het Veteranencafé de Heeren! Graag ontmoet ik u elke derde dinsdag van de maand daar om nader kennis te maken.

 

Met vriendelijke groeten, 

 

Ron Vloedgraven
voorzitter@veteranendeventer.nl

Mijn naam is Niels van Bockel (Secretaris en 'Grondlegger' Stichting Veteranen Deventer, Landmacht veteraan) 

Niels van Bockel (Oprichter Veteranen Deventer en secretaris)

 

Ik heb gediend van 2006-2010 en ben op uitzending geweest van november 2007 tot april 2008 naar Afghanistan (Tarin Kowt, Kamp Holland). Ik was geplaatst bij het 44 Pantser Infanterie Bataljon (PaInfBat) in Havelte als geneeskundig verzorger (hospik).

Sinds 2018 ben ik ook Veteraan in de Klas. Ik vind het bijzonder leuk en uitdagend om kinderen uit groep 7/8 of het voortgezet onderwijs te vertellen over mijn uitzending. Maar ze ook educatief te laten nadenken over wat vrijheid precies inhoudt en waarom we nou eigenlijk herdenken op 4 mei.

Sinds 20 april 2016 bestaat Veteranen Deventer. In eerste instantie alleen op social media. Vanaf 22 mei 2018 in de vorm van het Veteranencafé de Heeren. En sinds 15 januari 2019 als stichting!

We bestaan uit 6 bestuursleden die zich inzetten voor de veteranen en het thuisfront van Deventer! We kunnen nu zeggen dat het bestuur van Stichting Veteranen Deventer heel veelzijdig is. We zijn namelijk van alle fronten vertegenwoordigd!

Tot ziens!

Met veteranengroet,

Niels van Bockel
secretaris@veteranendeventer.nl


Mijn naam is Robert Lassche (Penningmeester Stichting Veteranen Deventer en Landmacht veteraan). 

Robert Lassche (penningmeester)

Ben 49 jaar kom uit Enschede en woon sinds begin dit jaar in Deventer.

Ik heb gediend van 1987 tot 1994 en ben in 1993 uitgezonden geweest met het transport bataljon T2.

Na defensie mijn carrière gemaakt in de logistiek na hiermee in aanraking te zijn gekomen binnen defensie.

 

Ik ben auteur van het boek PTSS en dan? En probeer me als ervaringsdeskundige in te zetten voor mensen die de steun kunnen gebruiken. Ben nu bezig om langzaam de logistiek te verlaten en via mijn wandelcoach opleiding uiteindelijk therapeut te worden.

Binnen het bestuur let ik op de centjes en heb er ontzettend veel zin in om van Stichting Veteranen Deventer wat moois te maken en een plek te creëren waar iedereen zich thuis kan voelen!

Tot ziens!

Groet,

 

Robert Lassche
penningmeester@veteranendeventer.nl

 

Mijn naam is Wout Kleinbussink (Bestuurslid afd. PR/Sponsoring Stichting Veteranen Deventer en actief dienend Landmacht veteraan)

Wout Kleinbussink (PR Sponsoring)

 

 

Sinds 1984 werkzaam binnen de Koninklijke Landmacht, eerst als sgt infanterie en geplaatst bij A-cie 12 Painfbat GJ. En vandaar uit naar de KMS om vervolgens op het OTCGenie opgeleid te worden als pantser genist. Vandaar uit diverse functie vervuld om uiteindelijk als Staf adjudant geplaatst bij het OOCL. 

 

 

Mijn huidige werkzaamheden bestaat uit diverse taken; lid MT, het adviseren van de commandant en zijn plaatsvervangers het op niveau houden van opleiders op het opleidingsinstituut. Daarmee borg wij de kwaliteit van de opleiders en de gegeven stof. Naast dit alles voer ik nog taken uit die in het verlengde liggen van mijn functie als Staf adjudant. Alles bij elkaar opgeteld heb ik een dynamische baan, met veel mooie gelegenheden en kan voor anderen veel betekenen. Wat absoluut in mijn comfort zone ligt!  

Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn dochters, vrijwilligerswerk en om alles in het gareel te houden sport ik veel en zeer regelmatig.
 
 

Sodeju! Wouter Kleinbussink

 

Zoals jullie vast al wel hebben gelezen is mijn naam Saskia Voshol (Bestuurslid afd. Communicatie Stichting Veteranen Deventer en Thuisfront zaken).

Mijn taken binnen Veteranen Deventer zijn: PR/Social Media enThuisfront zaken.

Saskia Voshol (Communicatie)

Mijn vader was beroepsmilitair bij de Landmacht, hij heeft Nederland gediend in Nederlands Indië en in New Guinea, Mijn beide (ex) zwagers zijn Veteranen (Landmacht en Korps Mariniers) en ik ben getrouwd geweest met een veteraan. Dit maakt dat ik het leven als thuisfront zijnde, heel goed ken. Ik heb dan ook veel affiniteit met veteranen en kan me bijzonder goed verplaatsen in het thuisfront.


Onze gezamenlijke taak is dat wij ons in willen zetten voor de veteranen en hun thuisfront in de gemeente Deventer. 

 

Groetjes Saskia Voshol
communicatie@veteranendeventer.nl

Mijn naam is Sabine Kipperman en ben 33 jaar. (Bestuurslid afd. Activiteiten Stichting Veteranen Deventer, actief dienend Marechaussee en Landmacht veteraan)

Sabine Kipperman (Activiteiten)

Sinds 2007 actief dienend militair.
Ik ben begonnen als soldaat bij de Koninklijke Landmacht. Hier heb ik met veel plezier gewerkt bij Bevoorrading en Transport compagnie te Stroe.  Daarvan was ik 3,5 jaar Scania chauffeur.
In 2010 ben ik op uitzending geweest naar Afghanistan Kandahar.
Eind 2014 ben ik overgestapt naar de Koninklijke Marechaussee. Hier heb ik de wachtmeester opleiding gedaan (onderofficiers opleiding).
Op dit moment ben ik werkzaam te Rotterdam, brigade Zuid Holland. Met mijn functie als Grensbewaking.

 

In mijn vrije tijd sport ik graag en ook mag ik graag op vakantie gaan!
Ik ga de afdeling activiteiten onder mijn hoede nemen bij Stichting Veteranen Deventer. En ik hoop als jonge veteraan, frisse inbreng te brengen en leuke
ideeën, om ons verder in te zetten voor de veteranen en het thuisfront van Deventer en omgeving. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Sabine Kipperman 
activiteiten@veteranendeventer.nl